Pedagogisk pub i Östersund 

Nu hjälper jag till att göra reklam för en informell mötesplats som kallas för pedagogik pub. Det är otroligt givande att få träffa andra pedagoger som arbetar i förskola, förskoleklass, skola och fritids, ju fler som kommer desto roligare och mer spännande givande möten kan vi få till! 

Det kan bli början på många nya samarbeten eller erfarenhetsutbyten! 

Här nere kan du läsa mer information från Priyatin och Maria: 

—————————–Hej! Vi har förstått att detta inte nått ut till alla och vill därför flagga för vårt initiativ ”Pedagogisk Pub Jämtland”. Se länk för info: 

youtu.be/eF-wyO41rX8

Detta är alltså ett tillfälle för oss alla som är intresserade av skola, förskola, lärande och allt däremellan att under lättsamma former samtala/lyssna/inspireras kring det som intresserar oss. November månads Pedagogisk Pub Jämtland infaller torsdagen den 12e på Bishops arms Östersund, ALLA är välkomna! Vi finns på plats från kl 18, men man kommer när man vill och stannar så länge man vill. Dom deltagare som vill äta beställer själva maten på plats och anländer förslagsvis ca kl 18. Vi behöver din anmälan på stighallwessen@gmail.com senast tisdagen den 10/11. Vid mindre än 5 deltagare ställs tillfället in, så dra med dig kollegor och vänner!

Hoppas att vi ses! Maria Wessén & Priyatin Stighall Twitter: @pedpubjamtland 

Facebook: Pedagogisk Pub Jämtland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s