Ny termin – ny tjänst

Nu har jag börjat jobba igen efter en härlig sommarledighet! Jag började denna termin med en ny tjänst som förskollärare i förskoleklass. Förra terminen var jag som resurs i förskoleklass men nu går jag på en tillsvidaretjänst i skolan. Jag har under året fått prova lite och känner att det är en spännande utmaning för mig. På vår skola har vi två förskoleklasser och vi kommer att jobba tillsammans med dessa grupper, det ska bli spännande och det känns skönt att ha en kollega som jobbat länge i förskoleklass. 
Men det känns jobbigt att lämna förskolan men som tur är så ligger min gamla förskola i samma hus så jag har nära till mina underbara och inspirerande kollegor där. För det händer mycket i förskolan och jag tror att det är viktigt att ha den röda tråden mellan alla skolformer. 

Många av mina tankar fortsätter att handla om hur tekniken kan stötta alla elevers lärande och utveckling. 
Just dessa dagar har handlat mycket om att få igång tekniken igen. Vi har i kommunen äntligen fått ordning på alla appinköp och hantering av alla iPad. Men nu behöver jag skapa ordning i skåpen, se till att alla pedagoger startar upp sina iPads och att vi får igång för utskrift igen från alla iPads. 

Vi får även tillgång till GAFE och nu ska vi börja med personalen i det arbetet genom att samla material kring genrepedagogiken, mötesanteckningaroch en gemensam kalender.

/Monica 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s