Sommar!

Nu har jag, Maria, haft den äran att blogga här i ett år. Väldigt utvecklande att få sätta ord på, och ordna upp tankar. Jag har inte gjort det i närheten av så frekvent som Monica har gjort det, men när det blivit har det blivit med glädje!

Saker jag minns särskilt från detta bloggår:
*Monica har gjort ett otroligt bra jobb med sina instruktionsvideos och manualer, hon har bloggat sig till tweets från både det ena och det andra hörnet i världen
*De värdefulla kontakter vi fått
*Monicas resa till SETT-mässan och min till Framtidens lärande
*Hur bloggen börjat hitta sin form. Hur vårt sökande efter förhållningssätt och användande av iPaden speglas i våra inlägg.
*Mängden läsare vi har, blir alldeles ödmjuk vid tanken av att så många vill ta del av våra tankar, några av er kommenterar till och med (Macilane är flitig där). Tack till er!

Men… nu är det äntligen sommar och semestrar för många!

Vi alla som rör oss på nätet i jobbet, som söker ny kunskap och inspiration uppkopplade, behöver inte bara ta semester från den fysiska arbetsplatsen, utan även den digitala, tror vi. (Observera att att tro och att efterleva är två skilda saker.) Därför drar vi ner på takten i bloggen under sommarlovet. Kanske kommer inlägg dyka upp, kanske inte. Kanske ni i så fall får veta det på Twitter (@ipadiosd @mariawessen), kanske inte. Kravlöst och somrigt.

Ha nu en kravlös sommar ni med kära läsare så möts vi igen i augusti!

Monica & Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s