iMovie – spara och dela

När ni är klar med er film så sparas den automatiskt i appen. Men ta nu inte bort några bilder/filmer från kamerarullen innan ni aktivt har sparat eller delat filmen. Tar ni bort bilder/filmer så kommer filmen inte att fungera den är inte komprimerad och bearbetad ännu. Så viktigt är att när ni är nöjd med er film gå till startsidan och välj att spara den i kamerarullen eller dela. Tänk på att filmer kan ta ganska stor plats i kamerarullen och det kan vara enkelt att råka raderad den därifrån. Så skicka vidare den till dropbox, itunes eller youtube.

Skärmklipp

/Monica

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s